Registracija

Registrujte novi nalog.

Ako ste već ranije registrovali nalog, ulogujte se.

Ukoliko ste ranije otvorili nalog preko Facebook-a ili Twittera prijavite se ovde. Otvaranje novih naloga na ovaj način nije više moguće.

Isprobaj igre bez prijavljivanja

Mozete anonimno probati sve igre, ali Vam se neće uračunati poeni. Izaberite linkove na vrhu stranice da igrate igre.


Igra: Slagalica

Rezultat: 0 poena.

Vaša reč je ispravna, poeni su trajno dodeljeni.

Šta dalje?

Neregistrovani korisnici mogu da igraju probne igre neograničen broj puta. Međutim, sadržaj probnih igara je ograničen na mali broj pojmova, koji se ponavljaju. Ukoliko želite da dobijate nova pitanja i nove sadržaje, registrujte se. Registrovani korisnici svakodnevno dobijaju novi set pitanja i zadataka, a imaju i pristup kvizovima iz prethodnog perioda. Registracijom Vam se i uračunavaju poeni u Vaš nalog čime ulazite u konkurenciju za globalnu rang listu.

Registracija je brza i jednostavna. Ukoliko imate Yahoo!, Google, Facebook, ili Twitter nalog, možete se ulogovati sa njime. Kako ovo funkcioniše? Vi ne dajete Vašu lozinku slagalici, već će Vas slagalica usmeriti na Facebook, Google ili Yahoo! sajt gde ćete se ulogovati, a nakog toga ćete biti usmereni nazad na slagalicu. Slagalica u pozadini dobija potvrdu od Facebooka, Googla, Twittera ili Yahoo-a da je Vaš nalog validan i automatski ste ulogovani u sajt.

Ako nemate Facebook, Google, Yahoo ili Twitter nalog, ili ne želite da ga koristite za slagalicu, možete registrovati poseban nalog. Ako ste već ranije registrovali ovakav nalog, ulogujte se.

Naravno, možete ponovo igrati probnu igru:

 

Stranica kreirana za 0.0090 sec.

Copyright © 2021