Igre Slagalice
Druge igre
cetvrtfinale slagalice
Ja sam do sada uvek branio one takmicare koji se obrukaju u nekom kvizu od ovih sto ih odmah spopadnu, ali ko je sve u cetvrtfinalu ovog ciklusa slagalice ..... nema dalje.... Malopre odgledah emisiju i stvarno nema dalje.... Posebno mi se skocko svideo
|
klasicna budala 2011-01-24 |
Имала је сва четири погођена, али уместо да их само пермутује, она гађа други знак. И то двапут.
|
Matorac 2011-01-25 |
klasicna budala napisa...
Ja sam do sada uvek branio one takmicare koji se obrukaju u nekom kvizu od ovih sto ih odmah spopadnu, ali ko je sve u cetvrtfinalu ovog ciklusa slagalice ..... nema dalje.... Malopre odgledah emisiju i stvarno nema dalje.... Posebno mi se skocko svideo
...je li, bato....koliko si ti pobeda imao u slagalici???
|
Milan Milanović 2016-02-02 |
Milan Milanović napisa...
klasicna budala napisa...
...je li, bato....koliko si ti pobeda imao u slagalici???
...Osvojio sam 79. ciklus, kad vec pitas. A ovaj gore moj komentar, je napisan 2011. godine (dve godine pre mog ucesca), i samim tim ne predstavlja naknadno mangupiranje, i takodje se dakle ne odnosi na aktuelni ciklus (ako je neko prevideo datum objave, pa nesto pomesao sa aktuelnim ucesnicima)
|
klasicna budala 2016-02-03 |