Registracija

Ne morate otvarati još jedno korisničko ime i pamtiti još jednu lozinku. Prijavite se sa Vašim Yahoo, Google, Facebook ili Twitter nalogom, i možete odmah igrati igre.

Naravno, možete i registrovati poseban nalog samo za slagalicu. Ako ste već ranije registrovali ovakav nalog, ulogujte se.

Isprobaj igre bez prijavljivanja

Mozete anonimno probati sve igre, ali Vam se neće uračunati poeni. Izaberite linkove na vrhu stranice da igrate igre.

polovni automobili


Slagalica

Slagalica je igra sa slovima. Računar ponudi 12 nasumično izabranih slova i treba permutacijom istih dobiti što dužu reč. Svako slovo iskorišćeno u reči donosi tri poena. Dozvoljen je unos reči u svim oblicima (padeži, množina, glagolska vremena). Na serveru postoji rečnik sa oko 280.000 reči, ako je Vaša reč u njemu, odmah se priznaje rezultat. Ako nije, reč se naknadno proverava i dodeljuju se poeni.

Preostalo vreme:

90

Ponuđena slova:

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Vaša reč:

OBRIŠI

KRAJ

Kako se igra?

Biće prikazano 12 slova od kojih treba da složite reč. Levim tasterom miša vršite odabir slova koje želite da dodate u reč. Opcijom OBRIŠI uklanjate poslednje odabrano slovo. Reč se može i ukucati pomoću tastature. Korišćenje opcije copy/paste nije moguće.

Kada ste uneli reč, kliknite na opciju KRAJ.

Vreme je ograničeno na 90 sekundi, a odbrojavanje počinje kada kliknete na dugme START. U slučaju da vreme istekne, računar uzima reč koju trenutno imate sastavljenu.

 

Stranica kreirana za 0.0026 sec.

Copyright © 2019

test inteligencije