Kategorije
asocijacija_je_besmislena asocijacije Čestitke druge_igre dvoboj facebook filmovi forum Fudbal HUMOR In_memoriam ko_zna_zna košarka Kvizovi matematika moj_broj muzika partizan pitanja_i_diskusije politika predlozi Primedba primedbe_i_predlozi rang_lista skočko slagalica slagalica_emisija slagalica_fb slike spojnice sport tenis vicevi video zabavaMožete otvarati potpuno nove kategorije započinjanjem novog razgovora na tu temu.
NajnovijeNajčitanijeNajviše porukaPostavi novu temu
Asocijacije
Sta je sa glupim asocijacijama? Zasto dobijam stalno 34 poena, a ne vise?
|
Andrija Robajac 2012-01-04 |
|
Andrija Robajac napisa...
Sta je sa glupim asocijacijama? Zasto dobijam stalno 34 poena, a ne vise?
... pošto ne čitate obaveštenje na naslovnoj strani sajta, niti pravila bodovanja koja su napisana pre igre, nešto imam osećaj da ne vredi ni ovde na forumu odgovoriti jer verovatno nećete ni to pročitati.
|
Supervizor 2012-01-04 |
|
Ovaj novi nacin bodovanja nije bas srazmeran... Na primer: Neko otvori 12 polja (u svakoj koloni po tri) i resi asocijaciju, dobija 34 poena, isto kao i onaj ko je resio iz prvog otvorenog polja. Bolje da ste smanjili broj poena za konacno resenje. Par puta sam lako resio kolone a nisam uspeo konacno i zato dobio samo 20 i nesto poena (po starom sistemu bodovanja)....
|
Goran Bogicevic 2012-01-10 |
|
vratite staro bodovanje,ovo je glupo
|
Rada Vidovic 2012-01-12 |
|
A zasto je glupo? Malo nam to obrazlozite, ako nije prevelik problem.
|
Dragana-Goran Kalinic 2012-01-12 |
|
Rada Vidovic napisa...
vratite staro bodovanje
... biće ponovo izmenjeno od 1. februara, pisao sam već o tome na sajtu. Krajem januara ću postaviti obaveštenje kako će tačno da radi.
Trenuno ima 2 ideje: jedna je da max. za asocijacije bude 37 poena, a druga je da bude 42 kako bi dnevni maksimum bio okruglo 200.
|
Supervizor 2012-01-13 |
|
Kakav je bio princip prije promjene? Znam da je maksimum bio 45, ali se ne sjecam kako je dodjeljivan bonus.
|
Dragana-Goran Kalinic 2012-01-14 |
|
Dragana-Goran Kalinic napisa...
Kakav je bio princip prije promjene? Znam da je maksimum bio 45, ali se ne sjecam kako je dodjeljivan bonus.
...5 za svaku kolonu, 10 za konačno, 1 za svako neotvoreno polje.
|
Supervizor 2012-01-15 |
|
treba mi resenje za ove asocijacije> linija, tvrd]ava,zona, zastita ......zatim druga clan, stablo, srecna, glava..... treca igra, lestvica, krem, margina.....cetvrta slovo, cin, zig, bruka.... i konacno resenje za ove cetiri asocijacije hvala!!!!!!!!!!!
|
munjakova 2012-01-15 |
|
Ako nije protiv pravila: ODBRANA, PORODICA, DRUSTVO, SRAM = STUB
|
Erazmo 2012-01-15 |
|
U našem narodu se kaže da je neko na stubu srama,isto tako se u narodu kaže da je stub porodice žena,a isto se kaže da je stub društva porodica
|
jaleeee 2012-01-15 |
|
hvala!!!!!!!!!!
|
munjakova 2012-01-15 |
|
|
Supervizor 2012-01-15 |
|
Supervizor napisa...
... odakle je ova asocijacija?
Pretpostavio sam iz baze, mada opet zasto bi neko na forumu trazio resenje asocijacije kada je dovoljno da saceka istek vremena ili da odustane ako ne moze samostalno da resi.
Verovatno neko interno nadgornjavanje pa se pojedini snalaze sa strane... 
|
Erazmo 2012-01-15 |
|
Supervizore,moželi onaj moj predlog,da se prilikom slanja asocijacija igrači daju objašnjenja za kolone i konačno rešenje,pa ko hoće da objasni nek objasni ko neće,nemora,Ja često imam potrebu prilikom slanja asocijacija da objasnim asocijaciju.Ja se izvinjavam ako dosađujem.
|
jaleeee 2012-02-07 |
|
jaleeee napisa...
Supervizore,moželi onaj moj predlog,da se prilikom slanja asocijacija igrači daju objašnjenja za kolone i konačno rešenje,pa ko hoće da objasni nek objasni ko neće,nemora,Ja često imam potrebu prilikom slanja asocijacija da objasnim asocijaciju.Ja se izvinjavam ako dosađujem.
... nije to problem za nove, ali imamo par stotina asocijacija koje su već unete bez objašnjenja.
|
Supervizor 2012-02-07 |
|
gilens napisa...
Zasto mi nije priznato?
... jer niste ostavili primedbu gde treba, odma' posle odigrane igre.
Ovako će još 1000 igrača koji nisu imali pojma kako da reše asocijaciju, sad da se javi jer su videli odgovor na forumu i svi će da kažu kako su baš i oni isto tako kucali isto kao i Vi.
|
Supervizor 2012-02-24 |
|
Pošalji odgovor
Samo prijavljeni korisnici sa 5000 ili više poena mogu da glasaju i da ostavljaju poruke.