Registracija

Ne morate otvarati još jedno korisničko ime i pamtiti još jednu lozinku. Prijavite se sa Vašim Yahoo, Google, Facebook ili Twitter nalogom, i možete odmah igrati igre.

Naravno, možete i registrovati poseban nalog samo za slagalicu. Ako ste već ranije registrovali ovakav nalog, ulogujte se.

Isprobaj igre bez prijavljivanja

Mozete anonimno probati sve igre, ali Vam se neće uračunati poeni. Izaberite linkove na vrhu stranice da igrate igre.

polovni automobili

O sajtu

Slagalica.tv okuplja sve ljubitelje kvizova, da se nađu zajedno online i isprobaju svoja znanja i sposobnosti u međusobnom takmičenju. Trenutno postoji šest igara, od čega je jedna matematička sa brojevima, jedna logička sa znakovima, a ostale četiri igre su igre sa slovima i rečima u kojima se testira znanje.

Sadržaj igara Slagalica, Moj Broj i Skočko se dinamički generiše od strane računara proizvoljnim odabirom slova, brojeva odnosno znakova respektivno. Nov sadržaj za igre Spojnice, Asocijacije i Ko zna, zna neprekidno kreira ekipa Slagalice.tv. Ukoliko ste zainteresovani, možete nam slati reči i pojmove za ove tri igre, a zauzvrat će Vaš nalog automatski dobiti maksimalan broj poena za određenu igru kada dođe njen datum odigravanja.

Kontakt

Možete nas kontaktirati putem e-maila na adresi: info@tvslagalica.com

Napomena: Ovaj sajt nije u vlasništvu RTS-a, niti na njemu rade zaposleni u Radio Televiziji Srbije. Jedino što je zajedničko sajtu i emisiji "TV Slagalica" je sličan format igara koje se igraju. Ukoliko imate neka pitanja ili želite da kontaktirate RTS u vezi TV emisije, možete to učini preko njihovog web sajta ili e-mail adrese koju možete videti u odjavnoj špici emisije.

Reklamiranje

Ukoliko želite da reklamirate svoje proizvode i usluge na sajtu, pogledajte naš mediakit u kojem možete naći statistike o posetiocima sajta i cenovnik.

Posebno želimo da pohvalimo našu prvu referencu, sajt hocuto.rs na kojem se mogu kupiti razni pokloni. Kada treba nekome da kupite poklon, a ne možete da smislite šta, posetite hoćuto. Tamo ćete pronaći širok izbor neobičajenih poklona.

Promovišite slagalicu

Ukoliko imate sajt ili blog i želite da postavite link za slagalicu, evo par banera koje možete koristiti. Naravno, možete napraviti i svoje ako ništa od toga ne odgovara.

 

Stranica kreirana za 0.0023 sec.

Copyright © 2019

test inteligencije